Festsal

Når festsalen ikke er utleid (eget oppslag på døra) er dette området til fri bruk for alle beboerne i Helmers hus. Døra er åpen og en kan se TV, prate i gode stoler med en kaffekopp, spille biljard eller piano. Internett er også tilgjengelig, se informasjon for trådløst nett på TV-skjermen.

Festsalen i kjelleren er til leie for alle husets beboere. Det gjelder altså både Helmers Hus Borettslag, Helmers Hus Sameiet 1 og Helmers Hus Sameiet 3.

Det er et flott kjøkken i direkte tilknytning til festsalen. Så her kan du kokkelere de herligste retter. Oppvaskmaskin, kaffetrakter og to store kjøleskap (ett med frys).

Her finnes dekketøy til mange og skulle det være noe du savner, så si i fra til styret, så ser vi hva vi kan gjøre.

Praktisk om ventilasjon

Ventilasjonen i festsalen og trimrommet styres automatisk og er basert på vanlig bruk gjennom uka. Det vil si moderat belastning og senkning om natta fra kl. 21:00 til om morgenen.

Ved arrangementer i Festsalen eller stor aktivitet i trimrommet etter kl. 21:00, er det nå enkelt å øke nivået på ventilasjon. Dette gjøres ved å angi timer ønsket ekstra ventilasjon, ved å stille inn tidsvelgeren, som står på venstre side av døra inn til velværeavdelingen utenfor Festsalen.

Dersom noen ønsker å ha det varmere eller kaldere ved arrangementer i festsalen kan dette reguleres i teknisk rom. Styringen av dette er inne i det første store skapet og er tydelig merket temperatur festsal. Ønskes det høyere temperatur bør dette justere noen timer før bruk da det tar noe tid før ønsket temperatur oppnås. Husk å sette tilbake til 21° etter bruk. Om noen trenger hjelp til dette, ta det med vaktmesteren ved leie.