Treningsrom

På Helmers Hus har vi et flott og innholdsrikt treningstudio. Selv om snøen laver ned ute, eller isen ligger overalt, så er det ingen unskyldning for ikke å ta en joggetur eller sykkeltur.

I kjelleren finnes vårt treningstudio, og her er det både sykler og tredemølle. Styrketrening med vekter eller kanskje litt bøying og tøying på mattene?

Mange trenger et "spark i baken" for å komme seg opp av sofaen, så hvorfor ikke avtale en tid med naboene? Da blir en time med trening både sunt og sosialt.

Skulle du trenge litt ekstra farge på kroppen, så er det ikke langt å gå til litt "sol og varme". I rommet ved siden av trenningsrommet finner du et solarium. Det koster ikke mange kronene for minuttene. Pengene brukes til vedlikehold og skifting av rørene.

Om du ønsker enda mer varme, er det bare å starte badstuen. Den finner du i garderoben.

Praktisk om ventilasjon

Ventilasjonen i festsalen og trimrommet styres automatisk og er basert på vanlig bruk gjennom uka. Det vil si moderat belastning og senkning om natta fra kl. 21:00 til om morgenen.

Ved arrangementer i Festsalen eller stor aktivitet i trimrommet etter kl. 21:00, er det nå enkelt å øke nivået på ventilasjon. Dette gjøres ved å angi timer ønsket ekstra ventilasjon, ved å stille inn tidsvelgeren, som står på venstre side av døra inn til velværeavdelingen utenfor Festsalen.